Hollywood Diyeti Trim X Fat Burner Kullanan Müşterilerimizin Yorumlarına Aşağıdaki Segmentlerden Ulaşabilirsiniz, Yorum Yazmış Olan Müşterilerimize, Hollywood Diyeti Trim X Fat Burner Ürünümüzü Değerlendirip, Diğer Ziyaretçilerimize Kendi Kullanım Sonuçlarını Beyan Ettikleri İçin, Bu Medeni Cesaretlerini Tebrik Ediyor ve Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Yorumlar Kullanıcıların Kendilerine ait özgün yorumlardır.Ürün Kişiden Kişiye ve Metabolizmaya Göre Değişiklik Gösterebilir.

  Sizde Yorum Eklemek İstiyorsanız, Burayı Tıklayınız. 

acelya yıldız
Şehir : gazı antep / Tarih : 20.08.2013 13:18:05
ben trimx alalı 5 gun oldu 3 kg verdım cok ıstahlı olan ben suanda yemek yıyemıyorum cok faydasını gordum cok memnunum
 

ayşe çörekoğlu
Şehir : ankara / Tarih : 20.08.2013 11:10:47
merhaba bu ürünü bende aldım 2 gündür kullanıyorum henüz kilo kaybı yok karnımda bir şişlik var internette ürünle ilgili birçok olumsuz yazı okudum hafta sonun bekliyorum diyeti uyguluyorum gelişmeleri mutlaka yazacagım
 

şima
Şehir : istanbul / Tarih : 31.07.2013 14:59:51
benimde siparişim bugün bana ulaştı bende oruçlu olduğum için şuan kullanamıyorum 88 kiloyum umarım etkisi olur olumlu güzel sonuçlar alırsam sizinle paylaşacağım:) 5 kutu ürün siparişimde birlikte 9lu çay termal kemer ve sürpriz hediye geldi
 

seda sağlı
Şehir : İZMİR / Tarih : 30.07.2013 17:53:41
Siparişimi az önce verdim. ürünün iki gün sonra bana ulaşacağını söylediler heyecanla bekliyorum. umarım faydasını görürüm. gelişmeleri buradan paylaşırım. yanlız kafama takılan soğuk su ile mi yoksa sıcak su ile mi içiliyor bu ürün? kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim...
 

Gizemnur ÖZDEMİR
Şehir : İSTANBUL / Tarih : 30.07.2013 10:26:34
bana müjdee :):) trimxim geldi şimdi ama oruçlu olduğum için içemeyeceğim hemen :D mis gibi kokuyor. ancak içinde diyet listesi olduğunu yazmışsınız bende yoook :( paylaşabilir misiniz benimle de??
 

Gizemnur ÖZDEMİR
Şehir : İSTANBUL / Tarih : 28.07.2013 12:40:14
şimdi sipariş verdim. biraz da yorumlarınızdan cesaret aldım umarım verdiğim paraya değecek bir sonuç alırım. hadi bakalım heyecan yaptım :):)
 

zelfiye altay
Şehir : ankara / Tarih : 26.07.2013 10:01:34
Bende yeni kullanmaya başladım. Bu gün 2 günüm.Normalde hiç cesaret edemem böyle ilaçlar kullanmaya. Fakat sipariş verdiğim bayan bana diyet listesi yollayacaktı fakat gelmedi diyet listesini uygulayanlar varsa lütfen liste ile bilgi yazsın. Herkese bol kilo kaybı diliyorum.:-)
 

Elif Soner
Şehir : Ankara / Tarih : 25.07.2013 17:11:35
4 gündür kullanıyorum ve kaybettiğim kilo simdiden 4,5 kilo ve 4. günüm daha bitmedi.. Diyetle beraber uyguladım ve sadece kahvaltıdan sonra 1 adet içerek bu şekilde kilo kaybettim.. herhangi bir yan etki hissetmiyorum şimdiden cok tesekkürler 15 günün sonunda mucize yaratmış olacagım sanırım
 

Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Toplam: ( 88 ) Yorum Kayıtlıdır